Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος οδήγησης παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια - Η ποινή του

Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος οδήγησης παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια - Η ποινή του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο 55χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Σε φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης που παραπέμφθηκε σε δίκη μετά από καταγγελία μαθήτριάς του για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια μαθήματος.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον 55χρονο εκπαιδευτή για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κάνοντας δεκτή την προηγούμενη εισαγγελική πρόταση.

Νωρίτερα, κατέθεσε στο δικαστήριο η 25χρονη καταγγέλλουσα, η οποία περιέγραψε όσα βίωσε, ενώ έκανε λόγο για αγγίγματα που ένιωσε σε σημεία του σώματός της. «Πάγωσα, τρόμαξα, φοβήθηκα», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο 55χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά την πράξη. «Όταν έμαθα για την καταγγελία έπεσα από τα σύννεφα. Εξεπλάγην, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα», απολογήθηκε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης σε περιφερειάρχες: «Να τρέξουν οι διαγωνισμοί σε όλες τις περιφέρειες»

Ανήλικοι λήστευαν ψιλικατζίδικα με κουζινομάχαιρο στον Βύρωνα