Εργασίες κοπής πρασίνου στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 3 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025, από τις 06.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής ανεπιθύμητης βλάστησης επί της κεντρικής νησίδας της εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο λαχαναγοράς (κόμβος 16, Χ.Θ. 0+000) έως και την έξοδο της ανατολικής Περιφερειακής Οδού (κόμβος 5, Χ.Θ. 8+600). Οι εργασίες θα γίνουν με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας, τμηματικά.
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις συγκεκριμένες εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που 16χρονος ληστεύει μαγαζί δίπλα σε στάση Μετρό – Δείτε βίντεο
- ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλεται ο τρίτος τελικός ΠΑΟ - Ολυμπιακός / Απειλή οριστικής διακοπής
- Θεσσαλονίκη: Eγκαινιάστηκε το δημοτικό κτηνιατρείο – Μέχρι 7 στειρώσεις τη μέρα
- Αρκούδα έκανε βόλτες σε κεντρικό δρόμο μέσα στην πόλη των Γρεβενών (VIDEO)