Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων τα ΙΧ στον Περιφερειακό – Τεράστιο μποτιλιάρισμα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ταλαιπωρία και σήμερα για τους οδηγούς – Πώς είναι η κατάσταση στους δρόμους μέσα στην πόλη

Πολύ αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στις κύριες οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης και οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή, τόσο στον Περιφερειακό, όσο και εντός της πόλης.

Πιο αναλυτικά, αυτή την ώρα στον Περιφερειακό, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά, η κίνηση είναι αυξημένη από πριν τον κόμβο του Πανοράματος και υπάρχει μποτιλιάρισμα από το ύψος της Τούμπας σχεδόν μέχρι και την έξοδο για Νεάπολη. Από την άλλη πλευρά, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς ανατολικά, υπάρχει πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα από την Ευκαρπία μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα.

Πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει, επίσης, στην Εθνική Οδό προς Έδεσσα, στο ύψος της Εξωτερικής Περιφερειακής, καθώς και στην ΠΑΘΕ στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη, επίσης στο ύψος της Εξωτερικής Περιφερειακής.

Μέσα στην πόλη τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στις οδούς Κωνσταντίνου Καραμανλή, Βασιλίσσης Όλγας, Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη (πρώην Λαγκαδά), στον κόμβο των Δικαστηρίων (Πολυτεχνείου, Παλαιού Σταθμού και 26ης Οκτωβρίου), Παπαναστασίου, Λεωφόρο Στρατού, Αναξιμάνδρου, Γεωργίου Παπανδρέου,.

Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στα Πεύκα, αλλά και στην εσωτερική Περιφερειακή στο ύψος του Κορδελιού.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:

imet.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»