Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 34χρονος – Είχε καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση

Σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ληστείας

Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης ένας 34χρονος από τη Γεωργία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, καθώς και καταδικαστική απόφαση σε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ για σύσταση και συμμορία εγκληματικής οργάνωσης.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας – Τριανδρίας συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (09-06-2025), 34χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Ανακριτή Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για ληστεία, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης (8) ετών και (6) μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ για σύσταση και συμμορία εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: Τι δείχνουν οι μετασεισμοί μετά τα 5,3 ρίχτερ - Επιθεώρηση για ζημιές σε Μονές
Συνεχίζονται σήμερα οι αυτοψίες και σε άλλες μονές, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ – Τι λέει για το σεισμό καθηγητής σεισμολογίας του ΑΠΘ
Χαλκιδική: Τι δείχνουν οι μετασεισμοί μετά τα 5,3 ρίχτερ - Επιθεώρηση για ζημιές σε Μονές