Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πολύωρες διακοπές ΕΥΑΘ – Οι 3 περιοχές που έμειναν χωρίς νερό

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε 3 περιοχές της πόλης. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στις οδούς Μετεώρων, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Οδυσσέα Ελύτη και Ιωαννίνων, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος στην οδό Κρήτης 8, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στις οδούς Μυτιλήνης και Μαυρομιχάλη, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ