Χωρίς ρεύμα έμειναν χθες το βράδυ περιοχές στην Καλαμαριά, κάτι το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοτικής αρχής, η οποία άφησε αιχμές κατά του ΔΕΔΔΗΕ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς, «μεγάλα τμήματα του Δήμου -από την περιοχή της Αρετσούς έως το Βότση, καθώς και σημαντικό μέρος των γειτονιών σε Άη Γιάννη, Κρήνης αλλά και το κέντρο της πόλης- έχουν βυθιστεί στο απόλυτο σκοτάδι, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων και της πόλης». Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή κάνει λόγο για «επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος που ταλαιπωρούν τους κατοίκους». Καλεί, μάλιστα, τον ΔΕΔΔΗΕ να προβεί σε εξηγήσεις και αναφέρει ότι «θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών».
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο δήμος Καλαμαριάς αναφέρει:
Ο ΔΕΔΔΗΕ βυθίζει και πάλι στο σκοτάδι την Καλαμαριά!
Ο Δήμος Καλαμαριάς εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για το σοβαρό πρόβλημα ηλεκτροδότησης που πλήττει για μία ακόμη φορά την πόλη μας.
Μεγάλα τμήματα του Δήμου -από την περιοχή της Αρετσούς έως το Βότση, καθώς και σημαντικό μέρος των γειτονιών σε Άη Γιάννη, Κρήνης αλλά και το κέντρο της πόλης- έχουν βυθιστεί στο απόλυτο σκοτάδι, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων και της πόλης.
Ο Δήμος καλεί τον ΔΕΔΔΗΕ να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και απαιτεί σαφείς εξηγήσεις για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Καλαμαριάς.
Η δημοτική αρχή θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών.
Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το δήμο Καλαμαριάς:


