Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για ανήλικο παιδί - Σε 5 λεπτά από Δενδροπόταμο στο Γεννηματά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το παιδί είναι σύμφωνα με πληροφορίες καλά στην υγεία του

Γέφυρα ζωής για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένα ανήλικο παιδί το οποίο φέρεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, στήθηκε πριν από λίγη ώρα από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αστυνομία στις 14:05 συνέδραμε στη μεταφορά ενός ανήλικου που τραυματίστηκε στο κεφάλι. 

Αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» συνόδευσαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ανήλικο παιδί με τους γονείς του, από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι και το νοσοκομείο Γεννηματα όπου και έφτασαν σε 5 μόλις λεπτά στις 14:10. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μελόνι: Ζητάει να δοθεί χάρη στον κοσμηματοπώλη που σκότωσε δύο ληστές
Πίεση σκοπεύει να ασκήσει η ιταλίδα πρωθυπουργός για την απονομή χάρης στον 72χρονο που έχει καταδικαστεί σε 14 χρόνια και 9 μήνες κάθειρξης
Μελόνι: Ζητάει να δοθεί χάρη στον κοσμηματοπώλη που σκότωσε δύο ληστές