Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμός κεντρικού δρόμου για 2 μέρες - 10 ώρες ανά μέρα

Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμός κεντρικού δρόμου για 2 μέρες - 10 ώρες ανά μέρα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Για εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα

Νυχτερινές εργασίες συντήρησης του ασφαλτόταπητα στην οδό Λαγκαδά θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 26 Ιουνίου και την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025, κατά τις ώρες 20.00-06.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της οδού Λαγκαδά, από τη διασταύρωση των οδών Δαβάκη και Ακριτών έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε δεκατέσσερις (14) φάσεις με πλήρη αποκλεισμό κάθε φορά της αντίστοιχης κατεύθυνσης κυκλοφορίας του κεντρικού άξονα, μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι εργασίες της 1ης φάσης αφορούν στην κίνηση όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Καβάλα της οδού Λαγκαδά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Δαβάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή και Δημητρίου.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Νέα δρομολόγια ΟΑΣΘ για 5 περιοχές δυτικά - Καθυστερήσεις σε 3 γραμμές

Με άρωμα Βυζαντίου το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης