Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μέτρο Θεσσαλονίκης: Άνοιξε όλη η Ψελλού - Σε λειτουργία τα φανάρια (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Παραδόθηκε το τμήμα που ήταν κλειστό στη Νέα Ελβετία

Του Μιχαήλ Λιάπη

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τελευταίο κλειστό τμήμα της οδού Μιχαήλ Ψελλού, στη Νέα Ελβετία, ενώ σε λειτουργία είναι πλέον τα φανάρια, δίνοντας νέα πνοή στο σταθμό «Νέα Ελβετία» και όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, το κλειστό τμήμα παραδόθηκε σε κυκλοφορία παρουσία του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Ταχιάου, ο οποίος δήλωσε πως «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό και για τον σταθμό της Νέας Ελβετίας αλλά κυρίως και για την πόλη, γιατί διασφαλίζει και μια σύνδεση μεταξύ της Καλαμαριάς ουσιαστικά και της Πυλαίας μέσω του δήμου Θεσσαλονίκης».

«Η διάνοιξη της Ψελλού ολοκληρώθηκε και τα φανάρια σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο δημοτικό πάρκινγκ βελτιώνουν την προσβασιμότητα. Ήρθε η ώρα η πόλη να αντιμετωπίζει τα μεγάλα έργα και τις μεγάλες προκλήσεις με μία συμμαχία πολιτών και φορέων», σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

Δηλώσεις έκανε και ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών έργων της ΠΚΜ Πάρις Μπίλλιας, λέγοντας πως «Είναι πολύ σημαντικό ότι η πόλη μας πλέον έχει μια συμμαχία δυνάμεων που στόχο έχουν να προχωρήσουν τα πράγματα ένα βήμα πιο μπροστά».

Δείτε video και φωτογραφίες του TyposThes:

dianoixi_pselou_1.jpg
dianoixi_pselou3_1.jpg
dianoixi_pselou2_1.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χάρτινα εισιτήρια στον ΟΑΣΘ μέχρι το 2026 – Τι ισχύει με POS στο Μετρό
Τι είπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ κ. Κωνσταντίνος Ταγγίρης και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος
Θεσσαλονίκη: Χάρτινα εισιτήρια στον ΟΑΣΘ μέχρι το 2026 – Τι ισχύει με POS στο Μετρό