Έργα σήμανσης πρόκειται να γίνουν σήμερα το βράδυ στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, όπως ανακοινώθηκε. Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνει εναλλάξ κατάληψη των λωρίδων κυκλοφορίας και θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
Σήμερα Δευτέρα 30/06/2025 και από ώρα 23:00 μέχρι τις 05:00 της επόμενης, θα εφαρμοσθεί εναλλάξ κατάληψη των λωρίδων κυκλοφορίας της Εσ Περ., στην κατεύθυνση προς Καβάλα/Κατερίνη μεταξύ του τούνελ της Πυλαίας και της θέσης της παλαιάς Γέφυρας Περραιβού για την εκτέλεση εργασιών οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.
Μετά τις 05:00 θα υπάρχουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο προαναφερθέν τμήμα της Περιφερειακής Οδού και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας.