Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νεάπολης – Συκεών περιπτώσεις ληστείας και κλοπών που σημειώθηκαν στα δυτικά της πόλης. Συνολικά σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος 3 ατόμων, για δύο περιπτώσεις κλοπών από οικίες και 1 ληστεία. Οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούνται εντατικά έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών, που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.
Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νεάπολης - Συκεών, έπειτα από μεθοδική και επιστάμενη έρευνα σχημάτισαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών και ενός (1) αλλοδαπού, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες (2) περιπτώσεων κλοπών από οικίες και (1) ληστείας, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Μαΐου έως τέλη Ιουνίου 2025 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νεάπολης - Συκεών.
Αφαιρέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ, κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Θεσσαλονίκη: Δύο συγκεντρώσεις και πορείες σήμερα – Πού και ποια ώρα
- Στο Άγιο Όρος από σήμερα ο Μητσοτάκης – Διήμερη επίσκεψη του πρωθυπουργού
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλο Latin Street Party σε μαγευτική αυλή - Χορός και δωρεάν μπύρα
- Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λάρισα: Μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική Οδό