Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έδεσε κρουαζιερόπλοιο με 800 επιβάτες - Περισσότεροι οι τουρίστες στο κέντρο

Θεσσαλονίκη: Έδεσε κρουαζιερόπλοιο με 800 επιβάτες - Περισσότεροι οι τουρίστες στο κέντρο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνολικά αναμένονται 71 κρουαζιερόπλοια

Ακόμη ένα κρουαζιερόπλοιο, το εικοστό ένατο από τα συνολικά 71 που θα καταπλεύσουν στη Θεσσαλονίκη, έδεσε το πρωί στο λιμάνι της πόλης. Στο κέντρο της πόλης σήμερα συναντά κάποιος περισσότερους τουρίστες από ότι μόνιμους κατοίκους. Όλοι πάντως αναζητούν ανάσες δροσιάς σε σκιερά μέρη.

Καπέλα, ομπρέλες, νερά και δροσιστικά ροφήματα επιστρατεύουν για να δροσιστούν όσοι κυκλοφορούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στη περιοχή του Λευκού Πύργου συναντά κανείς κυρίως τουρίστες, οι οποίοι αναζητούν σκιά και τρόπους για να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες.

Την ίδια ώρα ένα ακόμη homeport κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο λιμάνι με 800 επιβάτες, 447 αποβιβάστηκαν, ενώ θα επιβιβαστούν περισσότεροι από 460, οι οποίοι και θα συνεχίσουν την 8ήμερη κρουαζιέρα σε Κουσάντασι, Ηράκλειο Κρήτης, Σαντορίνη, Μύκονο, Μήλο, Πειραιά, Θεσσαλονίκη.

29 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων έχουν σημειωθεί για φέτος στην πόλη από την αρχή του έτους, κάποια από τα οποία έχουν κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή τους, ενώ άλλα ξεχωρίζουν με την πολυτέλειά τους και τον όγκο τους.

Δείτε video με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ: 

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Υψηλός κίνδυνος φωτιάς αύριο στη Χαλκιδική - Απαγόρευση κυκλοφορίας σε 3 περιοχές

Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από παραλία στον Βόλο