Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Σκουπιδότοπος η Καλαμαριά μετά από συναυλία - Λαμπίκο σε λίγες ώρες

Θεσσαλονίκη: Σκουπιδότοπος η Καλαμαριά μετά από συναυλία - Λαμπίκο σε λίγες ώρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωσή του

Σκουπιδότοπο θύμιζε η περιοχή γύρω από το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς μετά από συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, τα συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας έπιασαν δουλειά από τα ξημερώματα κι έτσι η περιοχή παραδόθηκε στη διάθεση του κοινού καθαρή και λειτουργική. 

Καθαρή και λειτουργική παραδόθηκε και πάλι η περιοχή γύρω από το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, λίγες μόνο ώρες μετά τη χθεσινή συναυλία που άφησε πίσω της σκουπίδια και εικόνα που δεν τιμά κανέναν.

Από τα ξημερώματα, συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς έπιασαν δουλειά σε έναν χώρο που έμοιαζε με αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο, απομακρύνοντας τεράστιο όγκο απορριμμάτων που άφησαν πίσω τους έξω από το γήπεδο, επί της οδού Χηλής, ακόμα και μέσα στο Κόδρα οι θεατές της συναυλίας, αποκαθιστώντας την εικόνα της πόλης.

Η άμεση και συντονισμένη παρέμβαση του δήμου Καλαμαριάς είχε ως αποτέλεσμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δημότες να συναντούν και πάλι έναν καθαρό, περιποιημένο χώρο.

Ταυτόχρονα, απευθύνει ισχυρή έκκληση τόσο προς τους διοργανωτές των επόμενων συναυλιών όσο και προς τους θεατές να επιδείξουν σεβασμό προς τη δημόσια περιουσία και το περιβάλλον.

Η διατήρηση της καθαριότητας και της αισθητικής της πόλης είναι ευθύνη όλων μας.

Δείτε φωτογραφίες: 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Εφιάλτης για ζευγάρι: Δέχτηκε πρόταση γάμου και κατέρρευσε - Στη ΜΕΘ η γυναίκα

Τέταρτος σε συγκομιδή βαθμών ο ΠΑΟΚ στο Conference League