Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έργα σε 17 δρόμους – Αλλάζουν φανάρια σε κομβική διασταύρωση

Θεσσαλονίκη: Έργα σε 17 δρόμους – Αλλάζουν φανάρια σε κομβική διασταύρωση
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν και σήμερα, Πέμπτη 10 Ιουλίου, συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, έργα γίνονται σήμερα σε συνολικά 17 δρόμους της πόλης με αποτέλεσμα να υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστές λωρίδες.

Αναλυτικά, σε ανακοινώσεις της η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

Κ. Καραμανλή – 25ης Μαρτίου

Έκτακτες εργασίες για την επισκευή φωτεινής σηματοδότησης (αντικατάσταση ιστού) στη διασταύρωση των οδών Κ.Καραμανλή (Νέα Εγνατία)- 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025, από τις 09.00 π.μ. έως τις 11.30 π.μ. ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών οι φωτεινοί σηματοδότες του κόμβου θα βρίσκονται εκτός λειτουργίας και η ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται από τροχονόμο της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Νυχτερινές εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025 από τις 10.00 μ.μ. έως τις 03.00 π.μ. ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης με προσωρινό αποκλεισμό δεξιάς λωρίδας στη Χ.Θ. 22+250, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, μεταξύ της εισόδου από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών και της εξόδου προς το Νοσοκομείο “Άγιος Παύλος”.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. (εκτός της Δευτέρας που θα ξεκινήσουν στις 10.00 π.μ.) έως τη δύση του ηλίου (εκτός της Παρασκευής που θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 12.00 το μεσημέρι) στα εξής σημεία:

– Στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της εξωτερικής οριογραμμής στην έξοδο για την οδό Κατσιμίδη

– Στην κατεύθυνση προς δυτικά, επί των οριογραμμών στην έξοδο προς την οδό Κατσιμίδη, μετά την υπογειοποίηση

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Λεωφόρος Μίκη Θεοδωράκη (πρώην Λαγκαδά)

Νυχτερινές εργασίες διαγράμμισης στη λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη- πρώην οδό Λαγκαδά θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025 από τις 10.00 το βράδυ έως τις 06.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης) στη λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη- πρώην οδό Λαγκαδά, στο ρεύμα πορείας προς την Καβάλα, στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Δαβάκη έως τη συμβολή της με την οδό Καραολή και Δημητρίου και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας (ταυτόχρονα).

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου επί του ερείσματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στο οδικό τμήμα από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη (χθ 6+200) έως τον ανισόπεδο κόμβο Ν. Ρυσίου (χθ 18+850) θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 7 έως την Παρασκευή 11 Ιουλίου με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση και τμηματικά. Τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών

Τις εργασίες κοπής πρασίνου στο έρεισμα του παράπλευρου οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Π.Ε. Χαλκιδικής) θα συνεχίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 9 Ιουλίου και την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025, από τις 06.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τα Τμήματα Τροχαίας Νέων Μουδανιών και Πολυγύρου ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων στο έρεισμα της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025, με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στα εξής τμήματα:

α) ασφάλιση της γέφυρας Ανθεμούντα, από τη διασταύρωση «Ιντερσαλόνικα» και για 400 μέτρα στο ρεύμα προς Περαία

β) μετά τα ΚΑΥΥ της Αγίας Τριάδας στο ρεύμα προς Αγία Τριάδα

γ) ασφάλιση του τεχνικού στην είσοδο του οικισμού της Αγίας Τριάδας

δ) ασφάλιση μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εθνική Οδός 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Εργασίες διαγράμμισης σε τμήμα της ΕΟ2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 7 έως την Πέμπτη 10 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν το τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου (Χ.Θ. 52+900). Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Ιουλίου θα γίνουν εργασίες με ένα συνεργείο το πρωί και με δεύτερο συνεργείο το βράδυ. Την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Ιουλίου εργασίες θα εκτελεστούν μόνο το βράδυ, από τις 22.00’ έως τις 6.00’ της επομένης.

Ακόμη, από τη Δευτέρα 7 έως την Παρασκευή 11 Ιουλίου θα εκτελεστούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα της ΕΟ2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από τη Χ.Θ. 12+200 έως και τη Χ.Θ. 14+700, με αποκλεισμό μόνον της αριστερής λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Έδεσσα.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τα Τμήματα Τροχαίας Πέλλας και Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εθνική Οδός 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 9 Ιουλίου και την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025 από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική νησίδα της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας και στις δύο κατευθύνσεις, από το Αστυνομικό Μέγαρο έως τον ανισόπεδο κόμβο Α/Κ Κ2 (Εγνατία Οδός- Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας).

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Επαρχιακή Οδός Νέων Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας

Τις εργασίες καθαρισμού στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας θα συνεχίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί των ρείθρων των διαχωριστικών στηθαίων (μεταλλικών και σκυροδέματος) στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας), από τη Χ.Θ. 16+000 έως τη Χ.Θ. 07+000, με κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής. Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης σε 6 δρόμους

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασίες στα εξής τμήματα:

– Επί της 17ης Επαρχιακής Οδού (διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό 15 – Βαγιοχώρι – Ασκός έως τον οικισμό του Σοχού)

– Επί της 18ης Επαρχιακής Οδού (διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό 15 – Ρεντίνα – Βαμβακιά – Αρέθουσα έως τη διασταύρωση με την 11η Επαρχιακή Οδό)

– Επί της 11ης Επαρχιακής Οδού (από τον οικισμό του Σοχού έως τη διασταύρωση για Σκεπαστό -18η Επαρχιακή Οδό)

– Επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

– Επί της 20ης Επαρχιακής Οδού (Άγιος Βασίλειος – Χορτιάτης)

– Επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Σερρών, από τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Κιλκίς έως τα όρια του νομού Σερρών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εθνική Οδός 2 Θεσσαλονίκης – όρια νομού Καβάλας

Τις εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου στο έρεισμα στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – όρια νομού Καβάλας συνεχίζει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025, με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες καθαρισμού του ερείσματος της οδού (κοπή χόρτων- αποψίλωση δέντρων) από τον οικισμό Βασιλούδι έως τη διασταύρωση Ρεντίνας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ε.Ο. 7

Εργασίες απομάκρυνσης ανεπιθύμητης βλάστησης στην Επαρχιακή Οδό 7 και, συγκεκριμένα, στο οδικό τμήμα Χαλκηδόνα – Παρθένιο – Άδενδρο πραγματοποιεί από σήμερα κι έως την Παρασκευή 11 Ιουλίου η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εργασίες κλαδέματος δέντρων που εμποδίζουν την ορατότητα και κοπής χαμηλής βλάστησης στα ερείσματα της Ε.Ο. 7, στο τμήμα Χαλκηδόνα – Παρθένιο – Άδενδρο. Οι εργασίες εκτελούνται από τις 7.30 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

17η Επαρχιακή Οδός

Eργασίες αντικατάστασης στηθαίων στο έρεισμα της 17ης Επαρχιακής Οδού (Διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό 15- Βαγιοχωρίου- Ασκού- Πολυδενδρίου- Σοχού) πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025, με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Επαρχιακή Οδός 25 (Σταυρός - όρια νομού Χαλκιδικής)

Εργασίες θωράκισης του οδοστρώματος με την κατασκευή σωληνωτών τεχνικών αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στην Επαρχιακή Οδό 25 (Σταυρός – όρια Νομού Χαλκιδικής) και στις παράπλευρες οδούς αυτής θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2025 και με διάρκεια ενός (1) χρόνου.

Αναλυτικά, πρόκειται για τις εξής εργασίες:

1. Κατασκευή σωληνωτών τεχνικών αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, για την αντιπλημμυρική θωράκιση του οδοστρώματος της Επαρχιακής Οδού 25, των παράπλευρων οδών αυτής και του οικισμού Μηλιές, που αυτές εξυπηρετούν. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, στην περιοχή κοντά στο παραλιακό κέντρο «Φαβέλα», με πλήρη αποκλεισμό της οδού και διοχέτευση της κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό του οικισμού, από την πρώτη διασταύρωση μετά τη «Φαβέλα» μέχρι και τη θέση «Φουρκέτα».

2. Αποκατάσταση, ασφαλτόστρωση και επαναφορά όλων των οδών, στις οποίες έγιναν παρεμβάσεις, στην κυκλοφορία.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται για έναν χρόνο, με ώρα έναρξης στις 07.30 το πρωί και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με μέριμνα για τη μικρότερη δυνατή όχληση για την τοπική κοινωνία και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ισραήλ: Πιθανή η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα - Αλλά σε 1-2 εβδομάδες

Θεσσαλονίκη: Πορτοκαλί συναγερμός για φωτιά – Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία