Στην εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης συνθετικών ναρκωτικών (φαιντανύλη) προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, δύο ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Οι πρώτες τρεις συλλήψεις έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν. Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων -δύο ημεδαπών, ηλικίας 26 και 19 ετών, και ενός 23χρονου αλλοδαπού- εντοπίστηκαν 28 μικροδέματα της ναρκωτικής ουσίας φαιντανύλη, συνολικού βάρους 31,4 γραμμαρίων, τα οποία -σύμφωνα με την αστυνομία- προορίζονταν για εμπορία.
Από την ανάκριση προέκυψε ότι μέλος του κυκλώματος ήταν ακόμη ένα άτομο. Πρόκειται για έναν 29χρονο υπήκοο Σερβίας, ο οποίος συνελήφθη, χθες Δευτέρα.