Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κλείνει το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη - Για 15 μέρες

Κλείνει το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη - Για 15 μέρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αναστέλλεται για 15 ημέρες η είσοδος κοινού στις αίθουσες εκθέσεων - Κανονικά οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις

Κλειστό θα παραμείνει για το κοινό για 15 ημέρες το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη, «λόγω εκτάκτων αναγκών στην αναδιάταξη εσωτερικών λειτουργιών του Μουσείου».

Παράλληλα διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Λευκού Πύργου από την Δευτέρα 14 Ιουλίου και διαμορφώνεται από τις 08:00 έως και τις 20:00.

Αναλυτικά στη σχετική ενημέρωση αναφέρεται:

Eνημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου αναστέλλεται προσωρινά, για 15 ημέρες, η είσοδος κοινού στις αίθουσες εκθέσεων του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, λόγω εκτάκτων αναγκών στην αναδιάταξη εσωτερικών λειτουργιών του Μουσείου.

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στους χώρους του Μουσείου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ο Λευκός Πύργος θα λειτουργεί από τις 14 Ιουλίου με διευρυμένο ωράριο, καθημερινά από Δευτέρα έως και Κυριακή, από τις 8.00 έως τις 20.00.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Alter Ego Media για Πρετεντέρη: Η ελευθερία του Τύπου δεν μπορεί να απειλείται

Φρίκη στο Πακιστάν: Πατέρας σκότωσε την 16χρονη κόρη – Επειδή δεν έσβηνε το TikTok