Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε οικισμό των Διαβατών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Συνολικά ελέγχθηκαν 86 άτομα και 46 οχήματα, έγιναν 3 προσαγωγές και βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις του ΚΟΚ.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες χθες (14-07-2025), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δέλτα, με τη συνδρομή προσωπικού των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Αλλοδαπών, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, έλεγξαν συνολικά:
• (86) άτομα και
• (46) οχήματα.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:
• Προσήχθησαν (3) άτομα,
• Βεβαιώθηκαν (17) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και
• Ακινητοποιήθηκαν (15) οχήματα.
Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.
