Στη σύλληψη ενός 46χρονου άντρα που απείλησε άλλον άντρα με πιστόλι έπειτα από φραστικό επεισόδιο, προχώρησαν χθες το πρωί δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε στην περιοχή της Ανάληψης και ο 46χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που έκανε εναντίον του ένας 35χρονος. Από την αστυνομία κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι με μία κενή αμπούλα προσυμπιεσμένου αέρα και μια γεμιστήρα χωρίς βολίδες.
Παράλληλα, αστυνομικοί της πόλης προχώρησαν και σε σειρά από άλλες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Στο πλαίσιο καθημερινών περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων.
Ειδικότερα:
- Συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 51χρονος ημεδαπός, καθώς κατελήφθη εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, να κατέχει (28) ναρκωτικά δισκία για τα οποία διαπιστώθηκε ότι στερείται παντελώς σχετικής ιατρικής συνταγής. Επιπλέον, εντός του οχήματος βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και (2) κλειδιά από όχημα, κλειδιά οικίας, καθώς και διάφορα κοσμήματα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
- Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαγκαδά, 61χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 15-07-2025, αφαίρεσε από την οικία 63χρονης ημεδαπής το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ. Επιπλέον, προέκυψε ότι κατά τον τελευταίο χρόνο της αφαίρεσε τουλάχιστον 350 ευρώ.
- Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (16-07-2025), 46χρονο ημεδαπό, έπειτα από καταγγελία 35χρονου ημεδαπού, ότι τον απείλησε με πιστόλι έπειτα από φραστικό επεισόδιο στην περιοχή της Ανάληψης. Κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι με μία κενή αμπούλα προσυμπιεσμένου αέρα και μια γεμιστήρα χωρίς βολίδες.
- Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (16-07-2025) στη Σταυρούπολη, 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης.
- Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (17-07-2025) στο κέντρο της πόλης, 28χρονο αλλοδαπό ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο – ΙΧ χτύπησε μηχανή, πού έγινε
- «Κίτρινος συναγερμός» για πυρκαγιά – Υψηλός κίνδυνος σε Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη
- Θεσσαλονίκη: Γήπεδο έγινε η πλατεία Αριστοτέλους - Μάχες στην άμμο (ΦΩΤΟ)
- Θεσσαλονίκη: «Πολιορκία» κατοίκων έξω από τα σπίτια τους - Τριγυρνούν αγριογούρουνα
