Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 33χρονος Βέλγος – Έσπασε κιγκλιδώματα στο σταθμό τρένων

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 33χρονος Βέλγος – Έσπασε κιγκλιδώματα στο σταθμό τρένων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι βρέθηκε από την έρευνα που έγινε από την αστυνομία – Συνελήφθη και 52χρονος για απάτη

Στη σύλληψη ενός 33χρονου από το Βέλγιο προχώρησε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, για υπόθεση φθοράς ξένης περιουσίας. Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη 16 Ιουλίου, ο 33χρονος έσπασε υαλοπίνακα κιγκλιδωμάτων που βρίσκονται σε πλατφόρμα αναχώρησης τρένων στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο 33χρονος συνελήφθη χθες από την αστυνομία.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Συνελήφθη 1 άτομο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Πρόκειται για 33χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατελήφθη να σπάει υαλοπίνακα κιγκλιδωμάτων που βρίσκονται σε πλατφόρμα αναχώρησης τρένων.

Σύλληψη και για εκκρεμές ένταλμα σύλληψης

Επίσης, από την αστυνομία συνελήφθη ένας 52χρονος ημεδαπός άντρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για δωροληψία υπαλλήλου και απάτη. Πρόκειται για έναν γιατρό. Το ένταλμα είχε εκδοθεί από τις ανακριτικές αρχές, ενώπιον των οποίων θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις πράξεις που τον βαρύνουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Υψηλός και σήμερα ο κίνδυνος για πυρκαγιά σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

Μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Πού και ποια ώρα