Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη άνοδος 820 μόρια για σχολή του ΑΠΘ - Πρώτη επιλογή για το 64%

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Βρίσκεται μεταξύ των Τμημάτων με τις καλύτερες επιδόσεις πανελλαδικά

Σημαντική άνοδο 820 μορίων σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά κατέγραψε το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μεταξύ των Τμημάτων με τις καλύτερες επιδόσεις πανελλαδικά.

«Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2025 μας γεμίζει μεγάλη ικανοποίηση […] Ακόμα περισσότερο, μας ενθαρρύνει το γεγονός ότι από τα ποιοτικά στοιχεία προκύπτει ότι για το 64% των επιτυχόντων/ουσών, το Τμήμα μας ήταν η πρώτη τους προτίμηση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σταθερά ψηλά στις πρώτες επιλογές», τονίζεται σε ανακοίνωση του Τμήματος που υπογράφει ο πρόεδρός του, καθηγητής Αλέξανδρος Μπαλτζής.

«Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον Οκτώβρη τα νέα μέλη της ακαδημαϊκής μας οικογένειας και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο των παρεχόμενων σπουδών. Στα σχεδόν 35 χρόνια της λειτουργίας του, το Τμήμα μας με το σύνολο του προσωπικού του, επενδύει στη γνώση, στις συνέργειες και στη διεπιστημονικότητα και βρίσκεται στην πρωτοπορία των σπουδών δημοσιογραφίας και επικοινωνίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους