Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Hellenic Train: Διακόπτονται δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Σέρρες για 3 μέρες

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται με λεωφορεία

Την προσωρινή διακοπή συγκεκριμένων δρομολογίων Θεσσαλονίκη - Σέρρες από σήμερα Σάββατο 2 Αυγούστου μέχρι τη Δευτέρα 4 Αυγούστου λόγω εργασιών ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Αναλυτικά:

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι από το Σάββατο 2 Αυγούστου έως και την Δευτέρα 4 Αυγούστου, διακόπτονται προσωρινά τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Θεσσαλονίκη, λόγω έκτακτων τεχνικών εργασιών, που εκτελεί ο Διαχειριστής Υποδομής Ο.Σ.Ε.

Ειδικότερα, το Σάββατο 2 Αυγούστου και την Κυριακή 3 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1634,1635 και την Δευτέρα 4 Αυγούστου δεν θα εκτελεστούν τα πρωινά δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 3632 και 3633.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τα δρομολόγια των παραπάνω αμαξοστοιχιών θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Νέα Φιλαδέλφεια Τούμπας, Γαλλικός, Πεδινό, Μεταλλικό, Χέρσο, Δοϊράνη, Στρυμώνας και Σκοτούσσα.

Η Hellenic Train και το προσωπικό της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιορίσουν την ταλαιπωρία και ευχαριστούν το επιβατικό κοινό για την κατανόηση».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μαρινάκης: «Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες»
«Δεν μπορείς να παρουσιάζεις ως καινούριο ένα πολιτικό προϊόν που οι πολίτες έχουν ήδη δοκιμάσει και έχουν απορρίψει» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα
Παύλος Μαρινάκης: «Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες»
Ουκρανία: Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων - Η μεγαλύτερη από την αρχή του πολέμου
Οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν και πάλι το Κίεβο το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή τους...
Ουκρανία: Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων - Η μεγαλύτερη από την αρχή του πολέμου