Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο καιρός σήμερα για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική - Πού θα έχει βροχές

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από το meteo για τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr, σήμερα Κυριακή 03 Αυγούστου αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας. Πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στη Ρόδο. Οι καταιγίδες στα βόρεια είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 31-32 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 13 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από 13 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 18 έως 32-34 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 31-33 βαθμούς Κελσίου (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 35-37 βαθμούς Κελσίου).

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 και τοπικά στα νότια έως 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα βορειότερα τμήματα του Αιγαίου οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33-35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 30-32 βαθμούς Κελσίου. Περίπου στους 30 βαθμούς υπολογίζεται η μέγιστη θερμοκρασία για τη Χαλκιδική. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»