Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Κατεδαφίζεται η ιστορική «Αλυσίδα» - Τέλος εποχής στη Χαριλάου (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Κατεδαφίζεται η ιστορική «Αλυσίδα» - Τέλος εποχής στη Χαριλάου (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνεργεία έπιασαν δουλειά από το πρωί και ξεκίνησαν τις εργασίες κατεδάφισης του ιστορικού κτιρίου

Τέλος εποχής σήμερα για ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της πόλης. Συνεργεία έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν να κατεδαφίζουν το κτίριο της «Αλυσίδας» στην περιοχή της Χαριλάου.

Το κτίριο παρέμενε κλειστό και αχρησιμοποίητο εδώ και πολλά χρόνια και είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης για όλη τη γειτονιά. Από το 1934 όταν και κατασκευάστηκε, λειτουργούσε ως βιομηχανία υποδημάτων ενώ στις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέρος του κτηρίου μετατράπηκε σε ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή νυχτερινά κλαμπ της πόλης.

Το κτίριο πλέον ανήκει σε τράπεζα, η οποία έχει αποφασίσει να αξιοποιήσει την έκταση. Έτσι, από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατεδάφιση του κτίσματος, οι οποίες, σύμφωνα με την ΕΡΤ θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Κλιμακώνουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους – Πότε στήνουν μπλόκα

Θεσσαλονίκη: Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη απογευματινή λαϊκή – Πότε ξεκινάει