Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος τραυματίας από την έκρηξη στην Ασπροβάλτα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με σοβαρά εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού σε ποσοστό 41%

Του Μιχαήλ Λιάπη, 

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες από την έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 7 Αυγούστου που προκάλεσε τον τραυματισμό 5 τουριστών από τη Σερβία.

Οι εικόνες από το σημείο θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Η έκρηξη φιάλης υγραερίου σημειώθηκε περίπου στις 3:30 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άνθρωποι, οι 3 από θραύσματα τζαμιών και οι 2 υπέστησαν εγκαύματα. Ανδρας, 41 ετών, έφερε σοβαρά εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού σε ποσοστό 40%, ενώ μία γυναίκα είχε εγκαύματα πρώτου βαθμού σε ποσοστό 20%. και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά. 

Ο 41 ετών Σέρβος βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ η γυναίκα είναι σε καλύτερη κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων.

Η 86χρονη ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων συνελήφθη και σχηματίζεται σε βάρος της δικογραφία.

Δείτε φωτογραφίες και video του TyposThes:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ