Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ψήφισμα των Πρυτανικών Αρχών του ΑΠΘ για τον θάνατο του Χρυσόστομου Σταμούλη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι αναφέρουν στο ψήφισμα

Τη θλίψη τους για τον θάνατο του καθηγητή του τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ Χρυσόστομου Σταμούλη εξέφρασαν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου με ψήφισμά τους.

Στο ψήφισμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Χρυσόστομος Σταμούλης «τίμησε το Πανεπιστήμιο με το πολύτιμο εκπαιδευτικό, ερευνητικό και διοικητικό του έργο».

Αναλυτικά:

Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του διακεκριμένου συναδέλφου Χρυσόστομου Σταμούλη, Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, ο οποίος τίμησε το Πανεπιστήμιο με το πολύτιμο εκπαιδευτικό, ερευνητικό και διοικητικό του έργο.

Ο Χρυσόστομος Σταμούλης διετέλεσε Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής, Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας, ενώ διέθετε πλούσιο συγγραφικό και καλλιτεχνικό έργο.

Ήταν Άρχων Διδάσκαλος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και ενεργό μέλος σε πολλούς φορείς και επιτροπές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί