Η μάχη της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Eurobasket απόψε το βράδυ αλλάζει και τον προγραμματισμό των συναυλιών στο πλαίσιο των music events της ΔΕΘ. Έτσι η έναρξη της συναυλίας του Σάκη Ρουβά απόψε το βράδυ που συνέπιπτε με την μεγάλη αναμέτρηση της Εθνικής στη Ρίγα, μετατίθεται για μετά τη λήξη του αγώνα, που θα μεταδοθεί μάλιστα στη σκηνή των Music Events.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
Απόψε στις 21:00 γινόμαστε όλοι μια παρέα στην 89η ΔΕΘ, για να στηρίξουμε την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στη σκηνή των Music Events Live (Τόξο ΧΑΝΘ) στον κρίσιμο αγώνα της με την Τουρκία.
Ελάτε να φωνάξουμε δυνατά «Ελλάδα» και να ζήσουμε την ένταση του ντέρμπι, ευχόμενοι στην Εθνική μας μια θέση στον μεγάλο Τελικό της Κυριακής.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο ανεπανάληπτος Σάκης Ρουβάς θα απογειώσει την ήδη ενθουσιώδη ατμόσφαιρα με τα τραγούδια του, χαρίζοντας το καλύτερο κλείσιμο σε μια συναρπαστική βραδιά.
