Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό έχουν μείνει 4 περιοχές - Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε 4 περιοχές της πόλης.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος στην οδό Αναγεννήσεως, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στα Σφαγεία, λόγω προβλήματος στην οδό 26ης Οκτωβρίου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Διακοπή υπάρχει στον Παλιό Σταθμό, λόγω προβλήματος στην οδό Νικηφόρου Ουρανού, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Μενεμένη, λόγω προβλήματος στην οδό Νίκου Καζαντζάκη, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ