Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν 5 ληστείες – Δικογραφίες σε βάρος συνολικά 7 ατόμων

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Έκλεβαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά αντικείμενα των παθόντων

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου εξιχνίασαν περιπτώσεις ληστειών και απόπειρας ληστείας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών. Συνολικά ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 7 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου εξιχνίασαν συνολικά πέντε (5) ληστείες δρόμου και μία απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα, πράξεις που τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα 20 Ιανουαρίου – 17 Αυγούστου του 2023, σε περιοχές της εδαφικής τους αρμοδιότητας.

Κατά την έρευνα αξιολογήθηκε προανακριτικό υλικό και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία επτά (7) εμπλεκόμενων ατόμων στις προαναφερόμενες πράξεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες.

Η λεία τους περιλαμβάνει το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά αντικείμενα των παθόντων.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»