Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύο συγκεντρώσεις και πιθανές πορείες – Κλείνουν σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Ανεπιθύμητη στη Θεσσαλονίκη» η Μακάμπι Τελ Αβίβ – Πού και τι ώρα θα γίνουν οι συγκεντρώσεις

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες αναμένεται να γίνουν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παρουσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πόλη για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, στις 16:00 στην Καμάρα, θα γίνει αντιπολεμική συγκέντρωση αλληλεγγύης μετά από πρωτοβουλία φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση καταδικάζουν τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Στις 18:00 στον σταθμό του Μετρό Αγίας Σοφίας, οργανώσεις, συλλογικότητες και μέλη της Παλαιστινιακής Κοινότητας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι «ανεπιθύμητη στη Θεσσαλονίκη» και γίνεται έκκληση στους πολίτες να μην μείνουν αδιάφοροι στην πρόσφατη δήλωση του Νετανιάχου ότι «δεν θα υπάρξει ποτέ παλαιστινιακό κράτος.

 

Κλείνουν σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης

Σημειώνεται ότι λόγω των συγκεντρώσεων, θα κλείσουν 4 Σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, οι Σταθμοί «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας», «Σιντριβάνι» και «Πανεπιστήμιο» θα κλείσουν από τις 15:00.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Πληροφορούμε το επιβατικό κοινό ότι κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 15.00, θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας», «Σιντριβάνι» και «Πανεπιστήμιο».

Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ώρα επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων σταθμών.

H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ