Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Οδηγός ισοπέδωσε στάση λεωφορείων σε κεντρικό δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ευτυχώς δεν υπήρχαν άτομα εκείνη την ώρα - Η ίδια η οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Νεαρή οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε στάση λεωφορείων νωρίς σήμερα (12/10) το πρωί στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς δεν υπήρχε κόσμος στη στάση, λόγω ώρας. Η 24χρονη οδηγός τραυματίστηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ το περιστατικό σημειώθηκε στον Εύοσμο, στην οδό Καραολή Δημητρίου 225, νωρίς το πρωί, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινες απώλειες και με μοναδική ελαφρά τραυματισμένη την ίδια την 24χρονη οδηγό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η οδηγός, ερχόμενη απ’ τον Εύοσμο και προσπαθώντας να φτάσει στη Σταυρούπολη, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, έκανε μερικούς ελιγμούς και τελικά έπεσε πάνω στην στάση, την οποία κυριολεκτικά ισοπέδωσε.

Άνθρωποι της γειτονιάς άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο που έμοιαζε με έκρηξη και έσπευσαν να δουν τι συνέβη και να βοηθήσουν. Όπως περιέγραψαν στην κάμερα της ΕΡΤ, η νεαρή οδηγός δεν είχε συναίσθηση τι συνέβη και επαναλάμβανε πως ήθελε να πάει σπίτι της ενώ δεν είχε καταλάβει καν ότι είχε προσκρούσει πάνω στη στάση.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έγινε και αιμοληψία που θα αποκαλύψει εάν και κατά πόσον είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Δείτε το ρεπορτάζ

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα