Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη γιορτή στην Τούμπα – Με δωρεάν τσίπουρο, εκλεκτούς μεζέδες

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη γιορτή στην Τούμπα – Με δωρεάν τσίπουρο, εκλεκτούς μεζέδες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στον χώρο μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας, στην πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού

Η καθιερωμένη πλέον ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ & ΕΛΙΑΣ ΤΕΡΠΝΗΣ προγραμματίστηκε για  την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025  από τις 11 το πρωί στο χώρο μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας Κλεάνθους 57, (Πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού).

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα : του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.

Η Γιορτή του Τσίπουρου & Ελιάς Τερπνής αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο και ελιές που παράγονται στην Τερπνή Σερρών , να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης, να απολαύσουμε τα υπέροχα χορευτικά συγκροτήματα  και να χορέψουμε μαζί τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συν διοργάνωση της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης και την οικονομική στήριξη από : ΦΙΜΠΡΑΝ, ΙΚΤΕΟ ΝΙΓΡΙΤΑΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΜΟΝΩΤΙΚΗ ΠΑΠΙΚΑΣ, MONOSETO, ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΑΦΟΙ Χ. ΔΡΟΥΜΠΛΗ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σ΄ ΟΛΟΥΣ .

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στράτος Τζώρτζογλου: «Το 1987 δέχθηκα παρενόχληση, μου έκλεισαν αρκετές πόρτες»

Χριστοδουλίδης: Η Ελλάδα ήταν και παραμένει ο πιο σταθερός σύμμαχος της Κύπρου