Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για ηχορύπανση – Έγιναν 11 συλλήψεις σε 3 μέρες

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για ηχορύπανση – Έγιναν 11 συλλήψεις σε 3 μέρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ελέγχων σε διάφορες περιοχές της πόλης

Έλεγχοι για την προστασία των πολιτών από την ηχορύπανση πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Παρασκευής έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας. Από τους ελέγχους που έγιναν σε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα για παραβάσεις σχετικές με τη στάθμη του ήχου.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες της 07-11-2025 έως πρωινές ώρες σήμερα (10-11-2025) αστυνομικοί των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου, Πυλαίας – Χορτιάτη, Κορδελιού – Ευόσμου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Τούμπας – Τριανδρίας, συνέλαβαν συνολικά έντεκα (11) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν, ως ιδιοκτήτες ή προσωρινά υπεύθυνοι, ηχητικά μέσα και ενισχυτές σε καταστήματα, κατά περίπτωση, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: «Τρελή» πορεία ΙΧ με μεθυσμένο οδηγό – Τράκαρε όχημα που το σήκωνε γερανός

Συνεχίζονται οι απολογίες για τα Βορίζια - Ισχυρή αστυνομική παρουσία στην περιοχή