Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ από διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 3 + 1 περιοχές

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ από διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 3 + 1 περιοχές
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, έκτακτη διακοπή νερού υπάρχει σε 3 περιοχές της πόλης, ενώ παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και μια προγραμματισμένη διακοπή. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00. Η βλάβη παραμένει σε εξέλιξη.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Άνω Πόλη, λόγω προβλήματος στην οδό Μουσών, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Διακοπή υπάρχει και στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στην οδό Σωκράτους, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί και προγραμματισμένη διακοπή στην περιοχή των Πεύκων. Η διακοπή έχει ξεκινήσει από τις 09:00 και αναμένεται να διαρκέσει συνολικά 3 ώρες, προκειμένου να γίνουν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 24/11/2025, από τις 09:00π.μ. έως τις 12:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού με το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης επι της συμβολής των οδών Σμύρνης – Νερομύλων της δημοτικής ενότητας Πεύκων του Δήμου Νεάπολης - Συκεών. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς, Ακριτών, Ενωτικών, Βοσπόρου, Κεραμεικού, Νερομύλων, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως καθώς και στις παρακείμενες οδούς της δημοτικής ενότητας Πεύκων, του Δήμου Νεάπολης - Συκεών.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Δικογραφίες για διάφορες κλοπές – Σε συνολικά 14 άτομα

Σάκης Ρουβάς: Σοκάρει το ατύχημα που είχε στην πίστα – «Πάγωσε» το κοινό (VIDEO)