Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Άφαντος ο άνδρας που πούλησε αλκοόλ σε ανήλικες

Θεσσαλονίκη: Άφαντος ο άνδρας που πούλησε αλκοόλ σε ανήλικες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα

Υπό την επήρεια αλκοόλ εντοπίστηκαν δύο 14χρονες στην παραλία της Καλαμαριάς. Σύμφωνα με τις αρχές, οι δύο ανήλικες είχαν προμηθευτεί από μίνι μάρκετ δύο μπουκάλια βότκα και τέσσερα μπουκάλια ρετσίνα, τα οποία κατανάλωσαν μαζί με άλλες φίλες τους.

Η μία κοπέλα βρέθηκε σε κατάσταση, σχεδόν λιπόθυμη, στην παραλία της Καλαμαριάς. Έτσι κίνησε το ενδιαφέρον των περιοίκων που κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Άμεση Δράση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Η φίλη της πήγε στο τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας με περιπολικό της Άμεσης Δράσης για προστατευτική φύλαξη μέχρι να έρθει να την παραλάβει η μητέρα της. Ήταν και εκείνη που υπέδειξε ότι πήραν από κατάστημα ψιλικών, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Λεωφόρο Στρατού, δύο μπουκάλια βότκα και τέσσερα μπουκάλια ρετσίνα, τα οποία κατανάλωσαν στην παραλία της Καλαμαριάς.

Η δεύτερη κοπέλα χθες το βράδυ βγήκε από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς μαζί με τη μητέρα της και υπέδειξε τον τόπο όπου έγινε η αγοραπωλησία. Όταν πήγαν οι αστυνομικοί όμως, για να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, βρήκαν τα παντζούρια κλειστά και τον ίδιο εξαφανισμένο. Έτσι σχημάτισαν δικογραφία την οποία διαβίβασαν στον εισαγγελέα για να πάρει η υπόθεση το δρόμο της δικαιοσύνης, μιας και έληξε το αυτόφωρο.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε άνδρας στην Τσιμισκή - Έπαθε ανακοπή

Μητσοτάκης: «Ανάπτυξη ισχυρών θεμελιωδών μοντέλων AI εντός της ΕΕ»