Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Βάφτηκε» πορτοκαλί το Παπανικολάου - Για τη βία κατά των γυναικών

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών – Μέχρι πότε θα μείνει φωταγωγημένο

Με πορτοκαλί φως φωταγωγείται από το απόγευμα της Δευτέρας, 24 Νοεμβρίου, έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 25 Νοεμβρίου το Κτίριο Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών που φέτος επικεντρώνεται στη ψηφιακή βία διαπιστώνοντας την εξάπλωση της μέσα από την ταχύτητα της τεχνολογίας.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην προστασία της αξιοπρέπειας και της ασφάλειας κάθε γυναίκας», «στηρίζει δράσεις που συμβάλουν στην εξάλειψη του φαινομένου και παροτρύνει όλες τις γυναίκες να λύσουν τη σιωπή απέναντι σε κάθε είδους βία που υφίστανται».

«Η εξάλειψη της βίας αποτελεί συλλογική ευθύνη και κοινό στόχο για ένα πιο δίκαιο αύριο. Η βία κατά των γυναικών εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα και η εξάλειψη της παραμένει μια πρόκληση», τονίζεται στην ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάλκινο μετάλλιο ο Μουμούρης στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ-18
Ο Δημήτρης Μουμούρης με άλμα στα 15.49 μέτρα πήρε την 3η θέση στο τριπλούν - Πέμπτος ο Μιχάλης Δελιντζόγλου με 15.12μ
Χάλκινο μετάλλιο ο Μουμούρης στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ-18