Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έσπασε το πόδι της σε υπό κατασκευή πεζοδρόμιο

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έσπασε το πόδι της σε υπό κατασκευή πεζοδρόμιο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Καταγγέλλει πως δεν υπήρχε σήμανση

Τις καταγγελίες μιας γυναίκας  που έσπασε το πόδι της στο υπό κατασκευή πεζοδρόμιο που οδηγεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης εξετάζουν οι υπεύθυνοι του έργου, τονίζοντας ωστόσο ότι όλα γίνονται με το γράμμα του νόμου.

Ένα βήμα στο υπό κατασκευή πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Μαρίας Κάλλας ήταν αρκετό για την Αμάλθεια Κισσά για να καταλήξει στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι. Χωρίς να το καταλάβει, η γυναίκα περπάτησε σε τσιμέντο που δεν είχε στεγνώσει καλά ενώ, όπως καταγγέλλει, δεν υπήρχε πουθενά προειδοποιητική σήμανση και έτσι έπεσε και τραυματίστηκε.

Στο σημείο που γίνονται τα έργα δεν υπάρχει χώρος για τη διέλευση των πεζών, όπως αναφέρει ο γιατρός Αλέξανδρος Κωφοκώτσιος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κοινοπραξίας που ανέλαβε το έργο υπάρχει παντού σήμανση.

Το έργο γίνεται στο πλαίσιο της «αστικής αναζωογόνησης » δέκα δρόμων και πεζοδρομίων με σημαντική εμπορική κίνηση, ένα έργο του δήμου Θεσσαλονίκης με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλώνας σάρωσε τη Σρι Λάνκα: Τουλάχιστον 123 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας και σήμερα στην efood – Πότε δεν θα έχει delivery