Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έρχεται «πολιορκία» με τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη - Πού στήνουν μπλόκα οι αγρότες

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην Πέλλα, την προσεχή Τρίτη, οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση

Τη δυσαρέσκεια τους εκφράζουν οι αγρότες και στη Βόρεια Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας «ψίχουλα» τα ποσά που είδαν χθες στους λογαριασμούς τους και θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, τις επόμενες ημέρες.

Ήδη τρακτέρ έχουν βγει τόσο στους δρόμους και σε πλατείες των χωριών, ενώ τη Δευτέρα θα εμφανιστούν και τα πρώτα μπλόκα στα διόδια Μαλγάρων, όπου τα τρακτέρ αναμένεται να παραταχθούν παραπλεύρως της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, ενώ δεν θα γίνει παρακώλυση της κυκλοφορίας, καθώς όπως τονίζουν οι αγρότες δε θέλουν να τεθούν αντιμέτωποι με άλλες κοινωνικές ομάδες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην Πέλλα, την προσεχή Τρίτη, οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν που θα στήσουν τα μπλόκα τους. Χθες πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία μέσα στην πόλη των Γιαννιτσών, όπου οι αγρότες παρέδωσαν τα αιτήματά τους στο δήμαρχο και στους βουλευτές του νομού. Αγροτικό μπλόκο θα στηθεί και στη Χαλκηδόνα, ενώ θα αποφασιστεί έπειτα από συναντήσεις αν θα στηθεί μπλόκο και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στα πράσινα φανάρια, αλλά και σε άλλες περιοχές. Μπλόκο τέλος θα στηθεί και στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Σιάτιστας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ