Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η επίθεση που είχε σημειωθεί από μέλη του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Δημήτρη Βαρτζόπουλου τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων τα οποία είχαν μεταβεί στο γραφείο του κ. Βαρτζόπουλου και είχαν γράψει συνθήματα στον τοίχο σχετικά με τις δημόσιες δομές απεξάρτησης και ψυχικής υγείας, ενώ πέταξαν και τρικάκια.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας για υπόθεση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας που έλαβε χώρα την 07-07-2025, με αναγραφή φράσεων σε τοιχοποιία εξωτερικά πολιτικού γραφείου που στεγάζεται σε κτήριο του κέντρου πόλης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ρατσιστικής και Εξτρεμιστικής Βίας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης ταυτοποίησαν τα στοιχεία τριών εμπλεκόμενων ατόμων.
Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες ηλικίας 31, 30 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για Απρόκλητη Φθορά Ξένης Ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Θεσσαλονίκη: Στήθηκε μπλόκο στη Χαλκηδόνα – Τρακτέρ σε Ευζώνους, Προμαχώνα
- ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαφανίστηκε ο κ. Αθανάσιος από τη Θεσσαλονίκη - Τι πρέπει να ξέρετε (ΦΩΤΟ)
- Έρχεται ο «BYRON» στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλος κίνδυνος από τις βροχές – Ποιες ημέρες
- Οικογένεια Ρομά άρπαξε 16χρονη – Την κρατούσαν όσο τη βίαζε ο 19χρονος γιος τους
- Άγρια επίθεση στη Θάσο: 55χρονος κυνήγησε και μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του
