Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σε «θέση μάχης» οι αγρότες – «Θέλουμε να κλείσουμε το αεροδρόμιο»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Δεν θέλουμε να κλείσουμε ούτε τη Μουδανίων, ούτε τη Μηχανιώνας», είπε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τριλόφου

Την πρόθεση τους να μπλοκάρουν το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη εκφράζουν οι αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107.7, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τριλόφου Χρήστος Τσιλιάς.

Χτες έγινε συνάντηση αγροτών της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής στο Μεγάλο Δημοτικό Θέατρο της Επανομής στην οποία η συμμετοχή ήταν «άνευ προηγουμένου» είπε ο αγροτοσυνδικαλιστής και πρόσθεσε: «Εκεί για πρώτη φορά είδαμε ο κόσμος να βγάζει οργή και θυμό. Ο οποίος ήρθε μετά την προκαταβολή. Δηλαδή, η κυβέρνηση συνεχίζει και αποδεικνύει ότι το ένα ψέμα διαδέχεται το άλλο». «Είμαστε απλήρωτοι για συνδεδεμένες και υπόλοιπα ενιαίες ενίσχυσης του 24», τόνισε ο κ. Τσιλιάς.

«Θέλουμε να κλείσουμε το αεροδρόμιο. Αυτή είναι η απόφαση του κόσμου», τόνισε ο κ. Τσιλιάς. «Θα πλησιάσουμε όσο μπορούμε πιο κοντά στο αεροδρόμιο, γιατί αν κλείσουμε τα Πράσινα Φανάρια στην ουσία κλείνουμε τα δικά μας τα χωριά. Δεν θέλουμε να κλείσουμε ούτε τη Μουδανίων, ούτε τη Μηχανιώνας», είπε. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «ο Μητσοτάκης μπορεί αύριο να λύσει το πρόβλημα με τα μπλόκα. Τους ξέρει τους απατεώνες το Μαξίμου».

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ Ισπανία - Αργεντινή: Τι ώρα, πού θα το δείτε
Οι Ισπανοί θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή μετά το 2010 ενώ η Αργεντινή έχει ως στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου
Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ Ισπανία - Αργεντινή: Τι ώρα, πού θα το δείτε