Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ξεκινά από αύριο στη νέα παραλία το Φεστιβάλ Κεραμικής

Ξεκινά από αύριο στη νέα παραλία το Φεστιβάλ Κεραμικής
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με στόχο να γνωρίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης από κοντά την τέχνη της κεραμικής, αρχίζει αύριο, στη νέα παραλία, το Φεστιβάλ Κεραμικής που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κεραμιστών-Αγγειοπλαστών Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος (Σ.Κ.Α.Κ.Β.Ε.)

Με στόχο να γνωρίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης από κοντά την τέχνη της κεραμικής, αρχίζει αύριο, στη νέα παραλία, το Φεστιβάλ Κεραμικής που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κεραμιστών-Αγγειοπλαστών Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος (Σ.Κ.Α.Κ.Β.Ε.).

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ που θα διαρκέσει έως τις 14 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις δημιουργίες των σύγχρονων κεραμιστών της Βόρειας Ελλάδας, να συμμετέχουν στα καθημερινά υπαίθρια εργαστήρια, να παρακολουθήσουν ψήσιμο κεραμικών με την ιαπωνική τεχνική Racu ή την κατασκευή ενός πιθαριού στον τροχό από παραδοσιακό τεχνίτη, αλλά και να ενημερωθούν για τις σχολές που διδάσκουν κεραμική στην πόλη.

Το φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στο Πάρκο Νερού, τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Με πολλά κενά σε σχολεία ξεκινά και η φετινή σχολική χρονιά

Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη