Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το Δέντρο στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το Δέντρο στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Για πρώτη φορά ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου έχει φωταγωγήσει 4 χριστουγεννιάτικα δέντρα

Περισσότερο φωτεινός και στολισμένος αλλά και με εντονότερη χαρμόσυνη διάθεση από κάθε άλλη χρονιά ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου υποδέχεται το φετινό εορταστικό δωδεκαήμερο. Μάλιστα, για πρώτη φορά έχουν τοποθετηθεί και φωταγωγηθεί τέσσερα μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα, σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του δήμου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, μετά το δέντρο που φωτίζει και κοσμεί την πλατεία Ευόσμου, αυτό που για πρώτη φορά τοποθετήθηκε στη Νέα Πολιτεία και τα φώτα του είναι ευδιάκριτα από ένα μεγάλο μέρος της Περιφερειακής Οδού αλλά και εκείνο που δίνει το εορταστικό στίγμα στην πλατεία Σκρα του Ελευθερίου - Κορδελιού, ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου φωταγώγησε και το χριστουγεννιάτικο Δέντρο Αθλητισμού έξω από το Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου (διασταύρωση της οδού Αριστοτέλους με τη Λεωφόρο Δενδροποτάμου).

Την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του συγκεκριμένου δέντρου, το οποίο καλωσορίζει τους επισκέπτες του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου από την πλευρά της Μενεμένης, έκανε ο δήμαρχος, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, μαζί με μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αίαντα Ευόσμου.

«Ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου εδώ και μέρες γιορτάζει. Στολισμένος και φωταγωγημένος από άκρη σε άκρη, υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ταυτόχρονα, όμως, αυτό το εορταστικό δωδεκαήμερο οφείλουμε να ανάψουμε και τη φλόγα της ελπίδας στις καρδιές των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και να τους δείξουμε έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη μας. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλες και όλους από τον φιλόξενο και εορταστικό Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου», ανέφερε ο κ. Αλεξανδρίδης.

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αγρότες: Ανοίγει σήμερα και για τα φορτηγά το τελωνείο Κήπων - Για πέντε ημέρες

Δημοσκόπηση: Τα 3 πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει – Πρωτιά για Μαρία Καρυστιανού