Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ρομπότ λένε κάλαντα στην παιδιατρική του «Γεννηματάς» (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σκορπώντας χαμόγελο και ενθουσιασμό στα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδοχειρουργική και παιδιατρική κλινική

Ο γνωστός Pepper, το ρομποτάκι, λέει τα κάλαντα για τα παιδιά της παιδοχειρουργικής και της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, σκορπώντας χαμόγελο και ενθουσιασμό.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Δημήτρη Γαλαμάτη, σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του ρομπότ.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

 


 

Όπως είπε στην ΕΡΤ και την εκπομπή της ΕΡΤ3 «Μέρα με Χρώμα» ο διοικητής της Δ΄ ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης: «Δεχτήκαμε την επίσκεψη του ρομπότ Πέπερ και του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης κ. Γαλαμάτη, που είχε την καλοσύνη να μας θυμηθεί στο παιδιατρικό του ‘Γεννηματάς’. Η αλήθεια είναι πως η τεχνολογία έχει μπει στη ζωη μας πλέον. Μπορεί να βοηθήσει και να ελαχιστοποιήσει τα λάθη. Αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον γιατρό ή τη νοσηλεύτρια, να αντικαταστήσει το χάδι και την ανθρώπινη παρουσία τους».

Δείτε το βίντεο:

 


 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώτα Τζουάνη: «Ο Μίκυ και η παρέα του μεταφέρνουν και σήμερα αισιοδοξία και αθωότητα»
Η Γιώτα Τζουάνη που μετρά πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του παιδικού θεάτρου, μετέφερε τους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων στη σκηνή
Γιώτα Τζουάνη: «Ο Μίκυ και η παρέα του μεταφέρνουν και σήμερα αισιοδοξία και αθωότητα»
Ο «Γολγοθάς» των Ελλήνων διασωστών στη Βενεζουέλα – Πήγαν χωρίς εξοπλισμό
«Προς έκπληξή μας στη Μαδρίτη, μας έστειλαν μήνυμα ότι ο εξοπλισμός θα ήταν εκεί στις 8 του μηνός ενώ στις 7 θα γυρνούσαμε» είπε ο κ. Μίλτος Μπενάκης
Ο «Γολγοθάς» των Ελλήνων διασωστών στη Βενεζουέλα – Πήγαν χωρίς εξοπλισμό