Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στοπ στο delivery ζητούν οι διανομείς - Πήγαιναν παραγγελίες με θυελλώδεις ανέμους (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στην efood νομού Θεσσαλονίκης

Το Κράτος πρέπει να απαγορεύσει τις διανομές σε ακραίες καιρικές συνθήκες, αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων στην efood νομού Θεσσαλονίκης, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι παρά τους θυελλώδεις ανέμους που επικρατούσαν σήμερα στην πόλη, συνεχίστηκαν κανονικά οι διανομές.

«Το σωματείο μας και πολλοί εργαζόμενοι από το πρωί ενημερώσαμε την εταιρεία για την επικινδυνότητα της κατάστασης, καθώς η οδήγηση με μηχανάκι και με το κουτί σε τέτοιες συνθήκες είναι άκρως επικίνδυνη», αναφέρει μεταξύ άλλων το Σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα Κυριακή στην πόλη μας όπως όλοι είδαμε επικρατούσαν θυελλώδεις άνεμοι που στο πέρασμά τους έριξαν δέντρα, κολώνες της ΔΕΗ ενώ γλάστρες και κάδοι πετάγονταν μέσα στους δρόμους. Το σωματείο μας και πολλοί εργαζόμενοι από το πρωί ενημερώσαμε την εταιρεία για την επικινδυνότητα της κατάστασης, καθώς η οδήγηση με μηχανάκι και με το κουτί σε τέτοιες συνθήκες είναι άκρως επικίνδυνη. Η εταιρεία για ακόμη μια φορά μπρος στα κέρδη της δεν έδωσε την παραμικρή σημασία και συνέχισε κανονικά τις διανομές. Η αδιαφορία και η έκθεση όλων μας σε εργασιακό κίνδυνο είναι εγκληματική.

Δεν θέλουμε να θρηνήσουμε άλλους νεκρούς και σακατεμένους συναδέλφους, ανήμερα Χριστουγέννων στην Αθήνα μετρήσαμε ακόμη ένα άλλο νεκρό συνάδελφο.

Δεν πάει άλλο πρέπει το Κράτος να απαγορεύσει τις διανομές σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ζητάμε επιτέλους να μπει ένα πλαίσιο από το υπουργείο ώστε να προστατεύονται οι εργαζόμενοι και να μην είμαστε έρμαια των εργοδοτών.

Δείτε τις φωτογραφίες που συνόδευαν την ανακοίνωση:

dianomeis-delivery.jpg
286.jpg
285.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώτα Τζουάνη: «Ο Μίκυ και η παρέα του μεταφέρνουν και σήμερα αισιοδοξία και αθωότητα»
Η Γιώτα Τζουάνη που μετρά πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του παιδικού θεάτρου, μετέφερε τους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων στη σκηνή
Γιώτα Τζουάνη: «Ο Μίκυ και η παρέα του μεταφέρνουν και σήμερα αισιοδοξία και αθωότητα»
Ο «Γολγοθάς» των Ελλήνων διασωστών στη Βενεζουέλα – Πήγαν χωρίς εξοπλισμό
«Προς έκπληξή μας στη Μαδρίτη, μας έστειλαν μήνυμα ότι ο εξοπλισμός θα ήταν εκεί στις 8 του μηνός ενώ στις 7 θα γυρνούσαμε» είπε ο κ. Μίλτος Μπενάκης
Ο «Γολγοθάς» των Ελλήνων διασωστών στη Βενεζουέλα – Πήγαν χωρίς εξοπλισμό