Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφει ο τροχονόμος στο «βαρέλι» στο Λευκό Πύργο – Για ποιες ώρες

bareli-trohonomos
Θεσσαλονίκη: Επιστρέφει ο τροχονόμος στο «βαρέλι» στο Λευκό Πύργο – Για ποιες ώρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δράση η οποία γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τη Διεύθυνση Τροχαίας

Εικόνες που θυμίζουν παλαιότερες εποχές θα αναβιώσουν και σήμερα, όπως κάθε χρόνο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης όπου θα πάρει τη θέση του ο τροχονόμος στο βαρέλι.

Πρόκειται για μια δράση η οποία γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Ο τροχονόμος αναμένεται να πάρει τη θέση του περίπου στις 11:30 και θα ρυθμίζει την κυκλοφορία μπροστά από τον Λευκό Πύργο μέσα από το ειδικό βάθρο που θα στηθεί.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Αύριο (31-12-2025) & ώρα 11.30 θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση με την τοποθέτηση του παραδοσιακού τροχονομικού βάθρου (βαρέλι), στην πλατεία Λευκού Πύργου, προς τιμήν του Ρυθμιστή Τροχονόμου. Δυνατή η δημοσιογραφική κάλυψη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Παραμονή στη Θεσσαλονίκη: Τι ώρα κλείνουν καταστήματα, σουπερμάρκετ – Τα 2 ωράρια

Τελευταία μέρα για τα τέλη κυκλοφορίας – Τι πρέπει να πληρώσουμε σήμερα