Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαρτογραφούν τα ρέματα στο Ωραιόκαστρο μετά τον πνιγμό του 49χρονου

Χαρτογραφούν τα ρέματα στο Ωραιόκαστρο μετά τον πνιγμό του 49χρονου
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε χαρτογράφηση της κατάστασης των ρεμάτων και καθαρισμό τους θα προχωρήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου, μετά τον θάνατο ενός 48χρονου

Σε χαρτογράφηση της κατάστασης των ρεμάτων και καθαρισμό τους θα προχωρήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου, μετά τον θάνατο ενός 48χρονου λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την Κυριακή την περιοχή.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε – εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης - από ορμητικό χείμαρρο σε αγροτική περιοχή της Λητής. Στο όχημα επέβαινε και ο 19χρονος γιος του, ο οποίος διασώθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του άτυχου άνδρα, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστας ζήτησε και τη συνδρομή της περιφέρειας προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους περιστατικά.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκε ο τζίρος στον τομέα των υπηρεσιών κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014

Σε επιφυλακή η αστυνομία για την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του Π. Φύσσα