Άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ είναι τα έσοδα με την καθιέρωση του εισιτηρίου μιας διαδρομής στο μετρό Θεσσαλονίκης τον μήνα Δεκέμβριο.
Ο διευθυντής λειτουργίας και συντήρησης του μετρό, Γιώργος Ζυγογιάννης, μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» τόνισε πως πρόκειται για μία πρωτοβουλία του υπουργείου, η οποία από τον πρώτο μήνα λειτουργίας φαίνεται πως ήταν στη σωστή κατεύθυνση.
«Καθώς όμως ο Δεκέμβριος δεν ήταν αντιπροσωπευτικός μήνας καθώς έλειπε κόσμος, δεν είχε μία κανονικότητα η κίνηση τις ημέρες των γιορτών, δεν ήταν μήνας πλήρης ημερών καθώς το μετρό άνοιξε στις 8 του μηνός, τα αντιπροσωπευτικά στοιχεία θα τα δούμε τέλος του Γενάρη. Οπωσδήποτε, όμως, φαίνεται πως το μέτρο αυτό ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Ζυγογιάννης, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός πως πρέπει οι επιβάτες να μην πετούν τα χάρτινα εισιτήρια αλλά να τα φορτίζουν και να τα επαναχρησιμοποιούν.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:
- Θεσσαλονίκη: Πανικός στο Ιπποκράτειο – Ασθενής χτύπησε και έφτυσε γυναίκα γιατρό
- Θεσσαλονίκη: Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα σε δρόμο με όριο τα 90 χλμ/ώρα – Πού έγινε
- Σάλος με χειρονομία του Τραμπ - Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο σε έναν εργάτη (VIDEO)
- Έκανε «σφήνες» και περνούσε με κόκκινο – «Περιμένω να με δω στις ειδήσεις» (VIDEO)
