Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χωρίς νερό για 3 ώρες θα μείνει αύριο κεντρική περιοχή στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς νερό για 3 ώρες θα μείνει αύριο κεντρική περιοχή στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Λόγω εργασιών από την ΕΥΑΘ

Χωρίς νερό θα μείνουν αύριο Τρίτη 20 Ιανουαρίου για 3 ώρες οι καταναλωτές σε περιοχή της Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών από την ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα «από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 20/01/2026, από 10:00π.μ. έως 13:00μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες μετατόπισης και σύνδεσης νέου αγωγού με το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης στην συμβολή των οδών Παπάφη με Μάρκου Μπότσαρη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Παπάφη , Μάρκου Μπότσαρη , Καρακάση καθώς και στις παρακείμενες οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και την μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σάλος με την Καρυστιανού και τις αμβλώσεις - «Τώρα γίνεται πιο σαφές», λέει ο Φοίβος Δεληβοριάς

Θεσσαλονίκη: «Σφραγίστηκε» τμήμα της Αγίας Σοφίας – Για πεζοδρόμηση (ΦΩΤΟ + VIDEO)