Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο μπλόκο της Τροχαίας στο κέντρο – Πού στήθηκε, «σήκωσαν» ΙΧ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μεγάλο μπλόκο στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

«Σάρωσε» τους οδηγούς στη Θεσσαλονίκη η Τροχαία με νέο μπλόκο που στήθηκε στο κέντρο της πόλης τη νύχτα της Παρασκευής (16/1), στην Τσιμισκή με Αγία Σοφίας.

Ειδικότερα, η Τροχαία πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση ελέγχων το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης, στήνοντας μπλόκο στο κεντρικό αυτό σημείο, με στόχο την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την αντιμετώπιση επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, συνολικά καταγράφηκαν 273 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 240 αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, 11 την κατανάλωση αλκοόλ, ενώ οκτώ οδηγοί βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους. Από τους ελέγχους δεν εξαιρέθηκαν ούτε τα ηλεκτρικά πατίνια, τα οποία επίσης μπήκαν στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, όπως και τα ταξί.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σε ορισμένες περιπτώσεις κρίθηκε αναγκαία η δέσμευση οχημάτων, όταν διαπιστώθηκαν σοβαρές παραβάσεις που έθεταν σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια.

Όπως επισημαίνουν στελέχη της Τροχαίας, οι στοχευμένοι έλεγχοι στο κέντρο της πόλης θα συνεχιστούν, με βασικό στόχο τη μείωση των τροχαίων και την ενίσχυση της ασφάλειας για οδηγούς και πεζούς.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ από το σημείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ