Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε πατέρα και γιους – Τους χτυπούσαν με σιδερογροθιά

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε πατέρα και γιους – Τους χτυπούσαν με σιδερογροθιά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία των τριών δραστών – Δικογραφία σε βάρος τους

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης περιστατικό επίθεσης που σημειώθηκε εναντίον ενός πατέρα και των δύο γιών του στην περιοχή της Θέρμης. Το περιστατικό έγινε απογευματινές ώρες της 21ης Απριλίου του 2025 και οι δράστες επιτέθηκαν στα θύματα και αιχμηρά αντικείμενα και σιδερογροθιά, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο σημειώθηκε η επίθεση. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών εκ των οκτώ δραστών. Πρόκειται για τρεις 22χρονους (σήμερα) άντρες (2 Έλληνες και 1 από την Αλβανία) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης και επισταμένης έρευνας αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης εξιχνιάστηκε περιστατικό επίθεσης με χρήση αντικειμένων σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 54, 28 και 31 ετών (πατέρας & υιοί), που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της 21-04-2025 σε περιοχή της Θέρμης.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών (3) εκ των οκτώ (8) δραστών. Πρόκειται για τρεις 22χρονους (σήμερα) άντρες (2 ημεδαπούς & 1 αλλοδαπό) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε Στοίχημα: Δυάδα με καλοπληρωμένα γκολ σε “Paul Lignon” & “San Nicola”

Αυξήσεις μισθών με μείωση φόρων: Ποιοι κερδίζουν 293 ευρω/μήνα - Παραδείγματα