Τρισάγιο, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, θα κάνει ο ΑΣ Άρης. Το τρισάγιο, όπως ανακοινώθηκε, θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον τόπο της τραγωδίας.
Στην ανακοίνωσή του, ο Α.Σ. Άρης απευθύνει κάλεσμα σε όλη την οικογένεια του συλλόγου να δώσει το «παρών», υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για χρέος και καθήκον μνήμης.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης αναφέρει:
Αυτήν την Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη Καμπανού. Του δικού μας Άλκη.
Χρέος μας και καθήκον μας είναι να είμαστε εκεί, στον τόπο της τραγωδίας, όσοι μπορούμε περισσότεροι από την οικογένεια του ΑΡΗ.
Για να τιμήσουμε, να υπενθυμίσουμε, να φωνάξουμε, να αλλάξουμε. Για να κρατήσουμε για πάντα ζωντανό τον Άλκη μας.
- Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο σε 17χρονη μπροστά σε καφέ - Δεν την βοήθησε κανένας
- Θρήνος σε γειτονιά στη Θεσσαλονίκη – «Ο Γιώργος ήταν σπάνιο παιδί», λέει φίλος του
- Θεσσαλονίκη: Αισιοδοξία για τον 20χρονο φίλο του ΠΑΟΚ – Τι λέει χειρουργός
- Σοκ στις Σέρρες: Βίασε την 78χρονη κατάκοιτη θεία του – Συνελήφθη 56χρονος
